Pentru fursecuri macaroane cu migdale se dau prin masina migdale curatite de coaja sau nuci si se freaca bine cu doua albusuri nebatute. Se adauga zaharul.
Pentru fursecuri macaroane cu migdale se dau prin masina migdale curatite de coaja sau nuci si se freaca bine cu doua albusuri nebatute. Se adauga zaharul, smantana proaspata si la sfirsit spuma de la doua albusuri. Compozitia trebuie sa fie potrivit de moale, dar sa nu se intinda. Se toarna cu cornetul pe o foaie de hartie alba, turtite de 3 — 4 cm diametru. Se umezesc cu o pensula cu apa, se presara zahar pudra, se asaza cu hartia in tava si se coc la foc slab. Se scot cat sunt calde, umezind usor hartia pe dos. Cand prajiturile sunt gata, aceste prajituri raman putin cleioase la mijloc. Inainte de a se introduce in cuptor, pe fiecare turtita se poate pune un bob de visina sau de cireasa, din dulceata.
Am mai preparat eu paine cu mei. Imi place textura crocanta a boabelor de mei in paine. Japonezii folosesc painea cu...
Paine cu faina integrala si meiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa