Se face un aluat din oua si faina de naut. Se fac gogoloaie si in mijloc se pune o jumatate de pruna cu fructoza si scortisoara. Se ambaleaza in folie
Se face un aluat din oua si faina de naut. Se fac gogoloaie si in mijloc se pune o jumatate de pruna cu fructoza si scortisoara. Se ambaleaza in folie de aluminiu. Din cantitatile de mai sus mi-au iesit opt galuste. Se fierb in folie 35 min si apoi scoase din folie inca 35 min. Se face pesmetul monti din wasa sfaramata si se amesteca cu fructoza, dupa care se tavalesc galustele.
Se sevesc fierbinti pe loc, se intaresc cam intr-o ora de cand sunt scoase din apa
Alte retete culinare recomandate
Va place conopida si vreti o cina usoara, fara multe calorii ? Atunci aceasta reteta este perfecta. Este usor de facut si...
Salata de conopida cu carne de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj