Batem spuma albusurile si adaugam zaharul pudra si cocosul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra, margarina, gemul de caise, praful de cacao si zaha
Batem spuma albusurile si adaugam zaharul pudra si cocosul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra, margarina, gemul de caise, praful de cacao si zaharul vanilat, apoi adaugam stafidele inmuiate in rom si biscuitii. Punem 1 ora la frigider. Tapetam cu folie un vas si turnam intai din aluatul cu cocos apoi din cel cu cacao. Scoatem aluatul cu folie cu tot si il pozitionam in hartii mignon mai mici. Sunt foarte aratoase, in partea de sus vine stratul cu cocos, iar sub el cel cu cacao. Folia trebuia schimbata la 7-8 bucati.
Alte prajituri delicioase gasiti aici
Tort de mere
Prajitura visine
Negresa prajitura
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspetePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura