Se bat albusurile spuma tare (cu mixerul), se adauga zaharul se bate bine, dupa aceea se pune scortisoara si coaja rasa de lamaie. Cu 3/4 din aceasta
Se bat albusurile spuma tare (cu mixerul), se adauga zaharul se bate bine, dupa aceea se pune scortisoara si coaja rasa de lamaie. Cu 3/4 din aceasta compozitie se amesteca usor cu alunele se pune in tava unsa cu unt, iar deasupra se pune uniform restul 1/4 din compozitie se coace in cuptorul incalzit dinainte, cam 30-40 min la 150 grade (timpul de cocere depinde de cuptorul fiecaruia).
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa