Kuchen

Se bat albusurile spuma tare (cu mixerul), se adauga zaharul se bate bine, dupa aceea se pune scortisoara si coaja rasa de lamaie. Cu 3/4 din aceasta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 500 gr. zahar pudra
  • 5 gr. scortisoara
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 500 gr. alune (nuca) prajite nesarate

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare (cu mixerul), se adauga zaharul se bate bine, dupa aceea se pune scortisoara si coaja rasa de lamaie. Cu 3/4 din aceasta compozitie se amesteca usor cu alunele se pune in tava unsa cu unt, iar deasupra se pune uniform restul 1/4 din compozitie se coace in cuptorul incalzit dinainte, cam 30-40 min la 150 grade (timpul de cocere depinde de cuptorul fiecaruia).

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Carnaciori de pui in aluat

Cred ca am preparat acesti carnaciori in aluat mai bine de trei ani, insa abia acum am descoperit fotografiile intr-un hard...

Carnaciori de pui in aluat
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca