Lacrima de elefant

Se face un blat din oua, zahar si faina care se coace in tava de cuptor. Se scoate pe un prosop umed, se acopera cu crema facuta din plicul de budinca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • un plic budinca
  • 2 banane

Mod de preparare

Se face un blat din oua, zahar si faina care se coace in tava de cuptor. Se scoate pe un prosop umed, se acopera cu crema facuta din plicul de budinca. Se pun pe una din marginile blatului bananele pe lung si se ruleaza. Se lasa la frigider 30 min.
Taiata felii si cu frisca deasupra

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...