Madelene

Se amesteca untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si se bate bine. se adauga apoi cate un ou si se bate dupa fiecare cate patru minute. Se adauga f

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 130 gr zahar
  • 130 gr faina
  • 130 gr unt
  • 4 oua
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si se bate bine. se adauga apoi cate un ou si se bate dupa fiecare cate patru minute. Se adauga faina cate putin si se bate bine la fel ca si la oua. Separat, se ung cu unt formele de madelene, se presara cu faina si se toarna din aluat cate un sfert din inaltimea formelor. Se introduc formele in cuptorul fierbinte si se lasa la copt.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de prajituri:

Tiramisu

Prajitura snikers

Prajituri delicioase

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...