• taiati merele in 4 si scoateti-le semintele • coaceti-le pe plita sau in cuptor •
• taiati merele in 4 si scoateti-le semintele
• coaceti-le pe plita sau in cuptor
• adaugati-le intr-o punga de vidat FoodSaver mai mare si peste acestea puneti crema de whisky, siropul de vanilie, zaharul, stafidele, bautura de soia cu gust de orez si scortisoara pudra
• vidati partial (cca 70%) cu ajutorul aparatului de vidare FoodSaver, apasand functia pentru umiditate ridicata
• introduceti punga in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75⁰C si lasati-o acolo pentru 60 min, timp in care toate aromele se vor amesteca spectaculos
• desfaceti punga si turnati compozitia intr-o craticioara – adaugati smantana de gatit si lasati-o la redus (la inchegat pe foc) pentru cateva minute
• zdrobiti biscuitii si adaugati-i la baza paharului
• adaugati deasupra 3-4 bucati de mar
• adaugati inghetata (2 scoop-uri pe fiecare) si sos fierbinte din abundenta peste inghetata
Pofta buna!
Nu sunt multe de spus, este o reteta simpla, cu aluat fraged cu unt si umplutura de carne si ciuperci. O tarta buna de luat...
Tarta cu ciuperci si carne de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj