Se topeste ciocolata la bain - marie. Se adauga untul bucatele amestecand mereu apoi galbenusele si la sfarsit albusurile spuma . (Vasul cu compoziþi
Se topeste ciocolata la bain - marie. Se adauga untul bucatele amestecand mereu apoi galbenusele si la sfarsit albusurile spuma . (Vasul cu compoziþia este mereu la bain-marie) Se unge cu unt o forma si se poate alege varianta urmatoare:
1) Forma se imbraca in cuvertura de ciocolata se raceste bine, apoi se pune crema in ea si se da iarasi la frigider cateva ore. Se rastoarna bagand-o cateva minute in apa calda.Se poate rasturna pe un capac potrivit facut din aluat de piscoturi, sau chiar piscoturi aranjate ca un capac plan. Se poate face operatia folosind forme mici - pentru prajituri individuale - de tarte ,
tapetate cu hartie pergament sau staniol si unsa cu unt.
2) Forma se imbraca in piscoturi fasonate. Se varsa crema in ea si se pune la frigider cateva ore. Se rastoarna ca mai sus.
Se scoate din forma se deslipeste staniolul dupa ce a fost o clipa udat cu apa calda.
Se serveste cu o crema englezeasca.
Am pregatit acest cheesecake special pentru aceasta dubla aniversare, reteta cu nr.700 si 7 ani de Bucataras. 7 ani in care...
Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de BucatarasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj