Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de mazurca cu smochine si migdale sunt necesare urmatoarele ingrediente: smochine, migdale, oua, zahar, faina, zahar, stafide, vanilie, unt.
Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga faina amestecandu-se bine, apoi fructele si migdalele taiate, vanilia si coaja de portocala. Pe urma se adauga albusurile batute spuma, se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava dreptunghiulara, unsa cu unt si captusita cu hartie. Se coace la foc nu prea tare.
Cand se raceste, se taie dupa plac.
Alte retete recomandate:
Pandispan simplu
Lapte de pasare
Tiramisu
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa