Amestecam ingredientele. Taiem ¼ din partea superioara a merelor si cu o lingurita scoatem interiorul. Umplem cu amestecul obtinut anterior si coac
Amestecam ingredientele. Taiem ¼ din partea superioara a merelor si cu o lingurita scoatem interiorul. Umplem cu amestecul obtinut anterior si coacem 20 de minute in cuptorul incalzit la 180 de grade C. La servire stropim cu putina miere.
O prajitura deosebita si gustoasa
Alte retete cu prajituri recomandadate:
Tort de ciocolata
Prajitura nuca
Prajituri casa
Prajitura cu branza
prajitura cu visine
Tarta cu visine
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspetePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura