Albusurile se bat spuma tare, se adauga treptat zaharul tos, incalzit putin in prealabil. Se unge o tava cu ulei, se presara cu putina faina si se to
Albusurile se bat spuma tare, se adauga treptat zaharul tos, incalzit putin in prealabil. Se unge o tava cu ulei, se presara cu putina faina si se toarna cu ajutorul unui cornet gramajoare rotunde, semisferice, cu diametrul de 5-6 cm, spritate in forma de spirala. Se coc la foc mic, pana se usuca de tot. Se umple apoi fiecare capacel cu inghetata si se lipesc doua cate doua.
Se servesc ornate cu frisca si sos de ciocolata.
Alte retete de dulciuri:
Fursecuri de Craciun Prajitura Snikers Lapte de pasare
Va propun o reteta foarte populara in sultanatul de Brunei - frigaruile satay. De origine indoneziana, le...
Frigarui de pui cu sos satayIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa