Albusurile se bat spuma tare, se adauga treptat zaharul tos, incalzit putin in prealabil. Se unge o tava cu ulei, se presara cu putina faina si se to
Albusurile se bat spuma tare, se adauga treptat zaharul tos, incalzit putin in prealabil. Se unge o tava cu ulei, se presara cu putina faina si se toarna cu ajutorul unui cornet gramajoare rotunde, semisferice, cu diametrul de 5-6 cm, spritate in forma de spirala. Se coc la foc mic, pana se usuca de tot. Se umple apoi fiecare capacel cu inghetata si se lipesc doua cate doua.
Se servesc ornate cu frisca si sos de ciocolata.
Alte retete de dulciuri:
Fursecuri de Craciun Prajitura Snikers Lapte de pasare
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa