Mereng

Albusurile se bat spuma tare, se adauga treptat zaharul tos, incalzit putin in prealabil. Se unge o tava cu ulei, se presara cu putina faina si se to

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 albusuri
  • 250 gr zahar
  • 250 gr frisca
  • sos de ciocolata
  • ulei
  • faina
  • inghetata

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare, se adauga treptat zaharul tos, incalzit putin in prealabil. Se unge o tava cu ulei, se presara cu putina faina si se toarna cu ajutorul unui cornet gramajoare rotunde, semisferice, cu diametrul de 5-6 cm, spritate in forma de spirala. Se coc la foc mic, pana se usuca de tot. Se umple apoi fiecare capacel cu inghetata si se lipesc doua cate doua.


Se servesc ornate cu frisca si sos de ciocolata.

Alte retete de dulciuri:

Fursecuri de Craciun Prajitura Snikers Lapte de pasare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...