Intr-un castron se amesteca brinza cu zaharul. Separat se amesteca faina, zaharul, cacaoa, praful de copt, zaharul vanilat si sarea. In alt castro
Intr-un castron se amesteca brinza cu zaharul.
Separat se amesteca faina, zaharul, cacaoa, praful de copt, zaharul vanilat si sarea.
In alt castron se bat cele 2 oua, se toarna laptele si margarina.
Amestecul de oua se toarna peste amestecul cu cacao, se amesteca putin, nu se bate cu telul!
In fiecare forma se pun 2 linguri din amestecul de aluat, se pune apoi 1 lingura din compozitia de brinza, deasupra putin din amestecul de aluat.
Se coc in mijlocul cuptorului la 190 grade C cam 17 minute. Se orneaza.
Ies cel mai bine in forma de muffins sau in fome mari de muffins americane.
Intr-una din zile am vazut aceasta paine la Gaby care la randul ei, a vazut-o la Violeta Postolache. Si, cum noua ne plac...
Paine cu maslineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj