Muffins - reteta de baza poate fi folosita la tot felul de variante de briose si prajituri delicioase. Intr-un bol se pun faina, zaharul, praful de copt si sarea.
Muffins - reteta de baza poate fi folosita la tot felul de variante de briose si prajituri delicioase. Intr-un bol se pun faina, zaharul, praful de copt si sarea.
Se amesteca oul,laptele si uleiul si se adauga peste faina.
Se amesteca cu o furculita foarte usor,chiar numai pana e incorporata faina.
Daca amestecati prea tare o sa aveti briose lasate si necoapte.
Se tapeteaza forma sau se pun foile pentru briose.
Muffinul se da la cuptorul preancalzit cam 25 minute sau pana cand iese scobitoarea curata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti