Napolitane

Se cern toate ingredientele uscate impreuna. Se amesteca margarina, mierea si galbenusurile, smintina, ingredientele uscate, omogenizind perfect. Totu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cesti faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
  • ¼ ceasca margarina
  • 2 linguri miere
  • 3 oua
  • 1 1/2 ceasca smintina

Mod de preparare

Se cern toate ingredientele uscate impreuna. Se amesteca margarina, mierea si galbenusurile, smintina, ingredientele uscate, omogenizind perfect. Totul se incorporeaza apoi in albusurile batute spuma, se toarna intr-o tava intinsa si se coace pina se rumeneste Se taie in romburi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...