Napolitane

Se cern toate ingredientele uscate impreuna. Se amesteca margarina, mierea si galbenusurile, smintina, ingredientele uscate, omogenizind perfect. Totu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cesti faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
  • ¼ ceasca margarina
  • 2 linguri miere
  • 3 oua
  • 1 1/2 ceasca smintina

Mod de preparare

Se cern toate ingredientele uscate impreuna. Se amesteca margarina, mierea si galbenusurile, smintina, ingredientele uscate, omogenizind perfect. Totul se incorporeaza apoi in albusurile batute spuma, se toarna intr-o tava intinsa si se coace pina se rumeneste Se taie in romburi.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu visine

simplu si bun,alaturi de o cafea sau o cana de lapte...imaginile finale nu sunt prea luminoase pentru ca a fost foarte...

Prajitura cu visine
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii