Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga apoi ciocolata rasa, cafeaua si ouale. Se amesteca totul pana se obtine o crema spumoasa. Se ung foil
Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga apoi ciocolata rasa, cafeaua si ouale. Se amesteca totul pana se obtine o crema spumoasa. Se ung foile cu aceasta crema si se pun una peste alta. Se imbraca in crema apoi toata prajitura si se da la rece, pentru 4-5 ore.
Se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Prajitura snikers Cozonac moldovenesc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa