Napolitane cu ciocolata

Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga apoi ciocolata rasa, cafeaua si ouale. Se amesteca totul pana se obtine o crema spumoasa. Se ung foil

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 pachet de foi de napolitane
  • 150 gr unt
  • 250 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata menaj
  • 2 oua
  • 10 gr cafea macinata

Mod de preparare

Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga apoi ciocolata rasa, cafeaua si ouale. Se amesteca totul pana se obtine o crema spumoasa. Se ung foile cu aceasta crema si se pun una peste alta. Se imbraca in crema apoi toata prajitura si se da la rece, pentru 4-5 ore.


Se serveste rece.

Alte retete de dulciuri:

Turta dulce Prajitura snikers Cozonac moldovenesc

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...