Laptele impreuna cu cacaua si cu zaharul se pun pe foc si se lasa la fiert. Se amesteca bine pana ce se subtiaza crema, apoi se lasa la racit. Separa
Laptele impreuna cu cacaua si cu zaharul se pun pe foc si se lasa la fiert. Se amesteca bine pana ce se subtiaza crema, apoi se lasa la racit. Separat se freaca untul bine, apoi se amesteca cu trei sferturi din crema de cacao. Se adauga cate un galbenus pe rand, apoi faina si la final abusurile batute spuma tare. Se tapeteaza o tava mare si se toarna compozitia in ea, dupa care se pune la copt, in cuptorul cald. Cand este gata, se scoate, se toarna deasupra crema ramasa si se intinde pe toata suprafata. Se lasa la racit, dupa care se taie in patrate sau dreptunghiuri.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de prajituri:
Prajitura snikers
Turta dulce
Prajitura televizor
Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...
Sandwich cu sos de prune și somon fumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj