Negresa de post

Se amesteca ingredientele pana se obtine o pasta semilichida, se toarna intr-o tava tapetata cu faina, se da la cuptor la foc moderat. Dupa ce se scoa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana sifon
  • 2 cani zahar
  • 8 linguri cacao
  • 8 linguri ulei
  • 1 pachetel praf de copt
  • 2 cani faina. Glazura: margarina
  • zahar
  • cacao
  • nuca de cocos macinata

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pana se obtine o pasta semilichida, se toarna intr-o tava tapetata cu faina, se da la cuptor la foc moderat. Dupa ce se scoate din cuptor se adauga glazura si se presara nuca de cocos(sau/si nuca macinata) din belsug.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide