Dupa ce s-a copt, punem glazura deasupra, apoi presaram cu nuca de cocos, nuca macinata sau ciocolata rasa, si negresa delicioasa se poate servi.
Pentru negresa delicioasa aveti nevoie de 1 ½ cana de zahar, 3 linguri de cacao, ½ de cana de lapte, 1 pachet de unt sau margarina. Se pun toate acestea intr-o cratita la topit, iar dupa ce s-au topit, se iau 10 linguri pentru glazura in care se rade o ciocolata menaj. Blatul - in cantitatea ramasa, se adauga 2 oua intregi, o lingurita de praf de copt stins si se da la cuptor timp de 35-40 de minute.
Dupa ce s-a copt, punem glazura deasupra, apoi presaram cu nuca de cocos, nuca macinata sau ciocolata rasa, si negresa delicioasa se poate servi.
Ceapa este un ingredient foarte gustos care confera multa savoare, dulceata si aroma mancarurilor. Daca nu ati pregatit pana...
Tocanita de ceapaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa