Dupa ce s-a copt, punem glazura deasupra, apoi presaram cu nuca de cocos, nuca macinata sau ciocolata rasa, si negresa delicioasa se poate servi.
Pentru negresa delicioasa aveti nevoie de 1 ½ cana de zahar, 3 linguri de cacao, ½ de cana de lapte, 1 pachet de unt sau margarina. Se pun toate acestea intr-o cratita la topit, iar dupa ce s-au topit, se iau 10 linguri pentru glazura in care se rade o ciocolata menaj. Blatul - in cantitatea ramasa, se adauga 2 oua intregi, o lingurita de praf de copt stins si se da la cuptor timp de 35-40 de minute.
Dupa ce s-a copt, punem glazura deasupra, apoi presaram cu nuca de cocos, nuca macinata sau ciocolata rasa, si negresa delicioasa se poate servi.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii