Negresa in pijama

Dupa ce s-a copt si s-a racorit, peste negresa in pijama se toarna siropul lasat si se da la rece.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de unt
  • 4 oua
  • 3 linguri de cacao
  • 2 cani de zahar
  • o cana de faina
  • ½ de cana de lapte
  • o lingurita de bicarbonat si
  • arome

Mod de preparare

Pentru negresa in pijama se pun la fiert laptele, zaharul si cacaoa. Dupa ce a clocotit, o cana se da la rece si in rest se adauga untul, bicarbonatul, faina, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma. Se coace la foc potrivit, in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.


Dupa ce s-a copt si s-a racorit, peste negresa in pijama se toarna siropul lasat si se da la rece, apoi se poate servi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...