- Prima data preparati jeleul de portocale, puneti sucul pe foc cu cele 3 linguri de zahar, amestecati budinca cu putin suc si adaugati, cand a dat sa
- Prima data preparati jeleul de portocale, puneti sucul pe foc cu cele 3 linguri de zahar, amestecati budinca cu putin suc si adaugati, cand a dat sa fiarba am adaugat si coaja confiata, lasati pana se ingroasa si dati de o parte, la racit. - Ouale, zaharul, zaharul vanilat si coaja de portocala se mixeaza pana se obtine o crema consistenta. - Se adauga untul topit, smantana, faina si praful de copt; - Se folosesc forme de hartie pentru muffins, sau se unge cu unt si tapetam cu faina forma de muffins; - Am pus in fiecare forma cate o lingura de aluat; - In continuare, in fiecare forma am pus cate o lingurita buna de jeleu, adancind-o in aluat; - Am acoperit cu restul de aluat; - In cuptorul preincins la 180 de grade (cuptor pe gaz, fara ventilatie) am introdus tava si am lasat-o pret de 20 de minute. Reteta propusa de Lauralaurentiu
Nu am folosit fructe proaspete, am luat congelate de la Auchan, un amestec de mure, capsuni, visine , dar foarte buna a iesit!
Tarta cu blat de biscuiti si fructe asortatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura