Dupa ce s-a racit, painea boiereasca se pudreaza cu zahar si se taie sub forma de patratele, apoi se serveste.
Pentru painea boiereasca se framanta aluatul, se ia deoparte o bucatica mai mica de aluat, se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Aluatul mai mare se intinde si se pune in tava, iar deasupra se adauga magiun. Separat se freaca 3-4 galbenusuri cu 150 g zahar, 150 g nuca macinata si albusurile batute spuma, apoi se pune peste magiun. Din restul de aluat, se fac bastonase, care se aseaza sub forma de gratii peste nuca.
Dupa ce s-a racit, painea boiereasca se pudreaza cu zahar si se taie sub forma de patratele, apoi se serveste.
"Delicii de Paste"-Salam de biscuiţi, reţetă adaptata
Salam de biscuiţi, reţetă adaptataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj