Dupa ce s-a racit, painea boiereasca se pudreaza cu zahar si se taie sub forma de patratele, apoi se serveste.
Pentru painea boiereasca se framanta aluatul, se ia deoparte o bucatica mai mica de aluat, se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Aluatul mai mare se intinde si se pune in tava, iar deasupra se adauga magiun. Separat se freaca 3-4 galbenusuri cu 150 g zahar, 150 g nuca macinata si albusurile batute spuma, apoi se pune peste magiun. Din restul de aluat, se fac bastonase, care se aseaza sub forma de gratii peste nuca.
Dupa ce s-a racit, painea boiereasca se pudreaza cu zahar si se taie sub forma de patratele, apoi se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa