Se pune intr-un vas ciocolata rupta bucatele cu untul si zaharul. Se lasa la topit pe foc foarte mic. Se bat ouale cu mixerul pana se albesc. Se taie
Se pune intr-un vas ciocolata rupta bucatele cu untul si zaharul. Se lasa la topit pe foc foarte mic. Se bat ouale cu mixerul pana se albesc. Se taie fin nucile, alunele si midgalele, se pun impreuna cu ciresele confiate intr-un castron si se toarna deasupra romul. Se rup biscuitii si se pun in castron peste fructe. Se amesteca. Se tapeteaza o forma cu folie alimentara, se toarna preparatul si se pune in congelator.
Dupa 4 ore se scoate prajitura si se lasa sa se odihneasca 15 minute inainte de a servi. Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
O prajitura fina si racoritoare, perfecta pentru dupa-amiezile toride!
Prajitura After EightIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa