Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, apoi pe rand galbenusurile, zaharul vanilat si faina. Se unge apoi o forma de tort cu unt, se toarna
Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, apoi pe rand galbenusurile, zaharul vanilat si faina. Se unge apoi o forma de tort cu unt, se toarna compozitia in ea si se introduce in cuptor, la copt. Dupa ce s-a racit putin, se scoate din forma si se pregateste dupa preferinta.
Se serveste umplut cu orice fel de crema.
Alte retete de prajituri:
Tiramisu
Prajituri simple
Prajitura snikers
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti