Pandispan

Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si coaja rasa d elamaie. Se adauga apoi zeama de lamaie si faina. Separat, se bat albusurile cu putina sar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 250 gr zahar
  • 200 gr faina
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si coaja rasa d elamaie. Se adauga apoi zeama de lamaie si faina. Separat, se bat albusurile cu putina sare si se adauga peste galbenusuri. Compozitia obtinuta se toarna in forme tapetate cu unt si faina si se lasa la copt.
Se pudreaza cu zahar vanilat si se foloseste ca blat de tort.

Alte retete de dulciuri:

Cozonac moldovenesc

Turta dulce

Ciocolata de casa

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot

Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa