Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si coaja rasa d elamaie. Se adauga apoi zeama de lamaie si faina. Separat, se bat albusurile cu putina sar
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si coaja rasa d elamaie. Se adauga apoi zeama de lamaie si faina. Separat, se bat albusurile cu putina sare si se adauga peste galbenusuri. Compozitia obtinuta se toarna in forme tapetate cu unt si faina si se lasa la copt.
Se pudreaza cu zahar vanilat si se foloseste ca blat de tort.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc
Turta dulce
Ciocolata de casa
Am ajuns la concluzia ca curiozitatea este cea care ma impinge sa fac tot felul de incercari si experimente culinare. De data...
Ciorba de perisoare a la grecOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj