Pandispanul cu branza este o reteta deosebita de pandispan ce poate fi servit ca atare sau alaturi de o ceasca de ceai aromat.
Se mixeaza ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam treptat uleiul, laptele, coaja de lamaie, zeama, faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.
Intr-un bol amestecam branza cu ouale batute putin, adaugam si restul de ingrediente si omogenizam.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia de pandispan si deasupra adaugam branza cu lingura si nivelam.
Deasupra am adaugat 2 oua batute cu 1 zahar vanilat si am dat la cuptor pana a trecut testul cu scobitoarea.
http://shabbychicshop.ro/cosuri-paine/410-cos-paine-gri-cu-buline-albe-si-gri-cu-obiecte-bucatarie.html
Lasam pandispanul cu branza sa se racoreasca dupa care putem sa-l servim.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii