Pandispanul cu branza este o reteta deosebita de pandispan ce poate fi servit ca atare sau alaturi de o ceasca de ceai aromat.
Se mixeaza ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam treptat uleiul, laptele, coaja de lamaie, zeama, faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.
Intr-un bol amestecam branza cu ouale batute putin, adaugam si restul de ingrediente si omogenizam.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia de pandispan si deasupra adaugam branza cu lingura si nivelam.
Deasupra am adaugat 2 oua batute cu 1 zahar vanilat si am dat la cuptor pana a trecut testul cu scobitoarea.
http://shabbychicshop.ro/cosuri-paine/410-cos-paine-gri-cu-buline-albe-si-gri-cu-obiecte-bucatarie.html
Lasam pandispanul cu branza sa se racoreasca dupa care putem sa-l servim.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti