Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga peste galbenusuri. Se toarna faina i
Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga peste galbenusuri. Se toarna faina in ploaie, putina sare si zaharul vanilat. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata iar deasupra se adauga merele curatate de coaja si taiate cubulete. Pandispanul se coace la foc potrivit 30 de minute, dupa care se scoate si se lasa la racit.
Se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Galuste de prune Turta dulce
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii