Pandispan cu mere

Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga peste galbenusuri. Se toarna faina i

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250 gr faina
  • 6 linguri de apa rece
  • 250 gr zahar
  • zahar vanilat
  • 2 mere

Mod de preparare

Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga peste galbenusuri. Se toarna faina in ploaie, putina sare si zaharul vanilat. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata iar deasupra se adauga merele curatate de coaja si taiate cubulete. Pandispanul se coace la foc potrivit 30 de minute, dupa care se scoate si se lasa la racit.


Se serveste rece.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura snikers Galuste de prune Turta dulce

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de prajitura de Februarie

N-am gasit alta denumire, mi-a fugit muza in Paraguai.....:))))))))))))))))))))))) Pentru Reteta de prajitura de...

Reteta de prajitura de Februarie
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni