Galbenusurile se bat bine, cu zaharul, Se adauga putina sare, zaharul vanilat si faina proaspat cernuta, in ploaie. Se adauga apoi albusurile batute
Galbenusurile se bat bine, cu zaharul, Se adauga putina sare, zaharul vanilat si faina proaspat cernuta, in ploaie. Se adauga apoi albusurile batute spuma. Separat se taie merele felii subtiri si se lasa intr-un vas, cu o lingura de rom si 4 linguri de zahar pudra, cam o ora, la macerat. Intr-o tava unsa si tapetata se rastoarna merele iar deasupra se toarna compozitia de pandispan. Se introduce tava la copt, in cuptor si se lasa acolo pana se rumeneste aluatul.
Se serveste cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Prajitura snikers Ciocolata de casa
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa