Se bat intr-un vas albusurile cu un praf de sare, obtinand o spuma tare. Cand sunt gata, se adauga treptat zaharul si vanilia si se bate permanent. Se
Se bat intr-un vas albusurile cu un praf de sare, obtinand o spuma tare. Cand sunt gata, se adauga treptat zaharul si vanilia si se bate permanent. Se adauga apoi galbenusurile pe rand si se inglobeaza incet in albusuri. Se adauga nucile, apoi faina, cate putin si se amesteca totul usor cu telul, nu cu mixerul! Se toarna in forma tapetata si se coace la foc potrivit, timp de 25 de minute.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu zmeura
Prajitura cu capsuni si frisca
Prajitura olandeza cu fructe
Am revenit la topul 50, cu cele mai bune supe din lume, si anume supa finlandeza ce ocupa locul 10 . Usor...
Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj