Pandispan cu stafide

Se bat intr-un vas albusurile cu zaharul si vanilia, obtinand o spuma tare. Se amesteca galbenusurile si se inglobeaza incet in albusuri. Se adauga f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 6 linguri zahar
  • vanilie
  • 6 galbenusuri
  • 6 linguri faina
  • 100 gr stafide

Mod de preparare

Se bat intr-un vas albusurile cu zaharul si vanilia, obtinand o spuma tare. Se amesteca galbenusurile si se inglobeaza incet in albusuri. Se adauga faina si stafidele, cate putin si se amesteca totul usor. Se toarna in forma tapetata si se coace la foc potrivit, timp de 45 de minute.

Se pudreaza cu zahar vanilat.

Alte retete de dulciuri:

Chec de mere

Pandispan

Prajitura Carpati

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...