Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza de vaci

Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii deliciosi cu branza de vaci aveti nevoie de 400 g branza de vaci, 500 g faina alba, 250 g zahar.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 400 g branza de vaci
  • 500 g faina alba
  • 250 g zahar
  • 3 oua
  • zeama si coaja rasa de la o lamaie
  • o lingura de zahar pudra
  • 4 linguri de dulceata
  • 200 g smantana si
  • esenta de rom.

Mod de preparare

Pentru papanasii deliciosi cu branza de vaci, din branza de vaci, faina, zahar, oua, zeama si coaja de lamaie facem o pasta, careia ii dam forma unor chiftelute rotunde cu gaura la mijloc si tot atatea bile mici, pentru pus deasupra.

Le prajim in ulei pe ambele parti, pana se rumenesc, dupa care le asezam pe un platou. In gaura, punem dulceata si smantana, iar deasupra asezam bila.


Papanasii deliciosi cu branza de vaci ii decoram cu frisca batuta cu zahar pudra si esenta de rom.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval

Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa