Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii fierti sunt deliciosi si mult mai usori decat papanasii prajiti in ulei. Aceasta reteta de papanasi fierti se realizeaza cu ingredientele: branza de vaca, oua, faina, unt, smantana.
Se freaca branza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Pe planseta pentru aluat se presara faina si se pune compozitia in forma de sul turtit, gros de doua degete.
Se presara putina faina si se taie bucati late de 3 cm. Se fierb in apa sarata clocotita pana cand papanasii se ridica la suprafata apei. Se scot cu lingura si se aseaza pe farfurie.
Se servesc fierbinti cu unt incalzit sau cu smantana.
Alte retete recomandate:
Mancare de urzici
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
M-am inspirat de la divainbucatarie. Au iesit bune buneee!
Paste cu ton si ciuperci la cuptorIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa