Reteta de pasca cu branza de vaci este o reteta de pasca fara aluat, cu multa branza aromata cu vanilie si gris ca sa absoarba umezeala, un dulce perfect pentru masa de Pasti.
Pentru pasca cu branza de vaci se freaca branza cu zaharul si galbenusurile pana se dizolva tot zaharul, se adauga apoi praful de copt, grisul, untul, coaja de lamaie si 100g stafide.
Albusurile se bat spuma tare dupa care se incorporeaza in compozitia de mai sus amestecand usor, de jos in sus.
Compozitia pentru pasca se toarna intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit pentru 60-70 de minute.
Pasca cu branza de vaci se serveste dupa ce s-a racit pudrata cu zahar.
Ceapa este un ingredient foarte gustos care confera multa savoare, dulceata si aroma mancarurilor. Daca nu ati pregatit pana...
Tocanita de ceapaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa