Pasca cu branza de vaci

Reteta de pasca cu branza de vaci este o reteta de pasca fara aluat, cu multa branza aromata cu vanilie si gris ca sa absoarba umezeala, un dulce perfect pentru masa de Pasti.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg branza
  • 200 g zahar
  • 6 galbenusuri
  • 2 lingurite de praf de copt
  • 10 linguri de gris
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • stafide
  • 240 g unt topit si
  • albusurile.

Mod de preparare

Pentru pasca cu branza de vaci se freaca branza cu zaharul si galbenusurile pana se dizolva tot zaharul, se adauga apoi praful de copt, grisul, untul, coaja de lamaie si 100g stafide.

Albusurile se bat spuma tare dupa care se incorporeaza in compozitia de mai sus amestecand usor, de jos in sus.

Compozitia pentru pasca se toarna intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit pentru 60-70 de minute.


Pasca cu branza de vaci se serveste dupa ce s-a racit pudrata cu zahar.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de ceapa

Ceapa este un ingredient foarte gustos care confera multa savoare, dulceata si aroma mancarurilor. Daca nu ati pregatit pana...

Tocanita de ceapa
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa