Pentru pasca cu branza si glazura avem nevoie pentru aluat de faina, zahar, galbenusuri, si unt.
Pentru pasca cu branza si glazura punem in tava rotunda aluatul peste care punem branza si dam la cuptor timp de 20 de minute, apoi scoatem si punem compozitia de glazura si dam iar la cuptor timp de 35 – 40 de minute.
Dupa ce s-a racit, pasca cu branza si glazura se poate servi.
Aveam niste albusuri, cam jumatate de kg, care trebuiau neaparat facute, ca nu mai aveam loc in congerator de ele. Si ce sa...
Rulada Pavlova, un desert delicios cu fructeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa