Pasca cu branza si glazura

Pentru pasca cu branza si glazura avem nevoie pentru aluat de faina, zahar, galbenusuri, si unt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 300 g faina
  • 150 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 100 g unt
  • o lingura de smantana
  • o lingura de ulei
  • 100 g nuca macinata si
  • ½ de praf de copt
  • Umplutura:
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g zahar pudra
  • 3 linguri de gris (pesmet)
  • 3 albusuri batute spuma
  • 200 g stafide
  • coaja de lamaie si
  • un pachetel de vanilie
  • Glazura:
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri de zahar pudra
  • 3 linguri de faina
  • 3 albusuri batute spuma.

Mod de preparare

Pentru pasca cu branza si glazura punem in tava rotunda aluatul peste care punem branza si dam la cuptor timp de 20 de minute, apoi scoatem si punem compozitia de glazura si dam iar la cuptor timp de 35 – 40 de minute.


Dupa ce s-a racit, pasca cu branza si glazura se poate servi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii