Pasca nemteasca

Pentru pasca nemteasca umplutura se face din 1branza, zahar, vanilie, stafide si arome.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 200 g faina
  • 150 g zahar
  • 100 g nuci macinate
  • 2 linguri de cacao
  • 100 g unt sau margarina
  • 3 galbenusuri
  • un praf de copt
  • o lingura de smantana si
  • o lingura de ulei
  • Umplutura :
  • 1 kg branza
  • 350 g zahar
  • vanilie
  • stafide
  • arome
  • 3 linguri de pesmet sau gris si
  • 3 albusuri spuma.

Mod de preparare

Pentru blatul de la pasca nemteasca se amesteca toate ingredientele pana cand aluatul devine moale. Punem aluatul in tava tapetata cu faina, peste el adaugam branza, iar deasupra ungem cu un galbenus batut, dupa care dam la cuptor timp de o ora.


Pasca nemteasca se poate pdra cu zahar si se poate servi.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu nuca si visine

Din categoria reteta de checuri va aduc azi un alt chec pufos cu visine si nuca

Chec cu nuca si visine
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa