Pasca nemteasca

Pentru pasca nemteasca umplutura se face din 1branza, zahar, vanilie, stafide si arome.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 200 g faina
  • 150 g zahar
  • 100 g nuci macinate
  • 2 linguri de cacao
  • 100 g unt sau margarina
  • 3 galbenusuri
  • un praf de copt
  • o lingura de smantana si
  • o lingura de ulei
  • Umplutura :
  • 1 kg branza
  • 350 g zahar
  • vanilie
  • stafide
  • arome
  • 3 linguri de pesmet sau gris si
  • 3 albusuri spuma.

Mod de preparare

Pentru blatul de la pasca nemteasca se amesteca toate ingredientele pana cand aluatul devine moale. Punem aluatul in tava tapetata cu faina, peste el adaugam branza, iar deasupra ungem cu un galbenus batut, dupa care dam la cuptor timp de o ora.


Pasca nemteasca se poate pdra cu zahar si se poate servi.

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec cu nuci, caise si visine

Desert chec cu nuci, caise si visine
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni