Pasca nemteasca

Pentru pasca nemteasca umplutura se face din 1branza, zahar, vanilie, stafide si arome.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 200 g faina
  • 150 g zahar
  • 100 g nuci macinate
  • 2 linguri de cacao
  • 100 g unt sau margarina
  • 3 galbenusuri
  • un praf de copt
  • o lingura de smantana si
  • o lingura de ulei
  • Umplutura :
  • 1 kg branza
  • 350 g zahar
  • vanilie
  • stafide
  • arome
  • 3 linguri de pesmet sau gris si
  • 3 albusuri spuma.

Mod de preparare

Pentru blatul de la pasca nemteasca se amesteca toate ingredientele pana cand aluatul devine moale. Punem aluatul in tava tapetata cu faina, peste el adaugam branza, iar deasupra ungem cu un galbenus batut, dupa care dam la cuptor timp de o ora.


Pasca nemteasca se poate pdra cu zahar si se poate servi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii