Patratele de branza cu frisca

Coacem un piscot de ciocolata din 8 oua. Amestecam 25 dkg de zahar pudra cu zeama si coaja de lamaie, smantana si branza, batem spuma frisca cu 10 dkg

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua
  • 16 dkg zahar
  • 14 dkg faina
  • 2 dkg praf de cacao
  • 35 dkg zahar pudra
  • 2 dl smantana
  • 50 dkg branza
  • Coaja si zeama de la 2 lamai
  • 5 dl frisca Hulala
  • 1 gelatina
  • 1 dl apa

Mod de preparare

Coacem un piscot de ciocolata din 8 oua. Amestecam 25 dkg de zahar pudra cu zeama si coaja de lamaie, smantana si branza, batem spuma frisca cu 10 dkg de zahar pudra. Amestecam bine crema de branza cu cea de frisca cu atentie sa nu stricam frisca. Amestecam gelatina in 1 dl de apa fierbinte si o adaugam la crema in stare lichida. Daca crema devine prea lichida punem la rece jumatate de ora si umplem foile cu ea. Deasupra ungem ciocolata alba.
Alte prajituri recomandate

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Pandispan cu visine

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...