Perfecta atunci cand ai pofta de ceva dulce.
Compozitie:
Se faramiteaza branza cu o furculita, se adauga un praf de sare, 3 oua si 5 linguri de zahar. Se amesteca pana cand devine omogen. Se topeste margarina. In tava se pune hartie de copt si 2 foi de placinta. Foile se ung cu margarina, se pune alta foaie, iar margarina si tot asa pana se fac 5 foi.
Se toarna din compozitie cam un sfert si se adauga cateva caise, apoi se ruleaza usor. Ies cam 3 placinte. Se incalzeste cuptorul. Inainte sa fie bagate le cuptor placintele se ung cu putin ulei. Cand sunt gata se pudreaza cu scortisoara.
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti