Placinta cu dovleac si mere

Dovleacul se curata de coaja si de seminte, se da pe razatoarea de varza si se amesteca cu restul ingredientelor. Doua foi de placinta se intind pe u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovleac de copt
  • 150 g zahar
  • Coaja si zeama unei lamai
  • Cuisoare dupa gust
  • 100 g stafide
  • 200 g mac macinat
  • 1 pachet foi de placinta

Mod de preparare

Dovleacul se curata de coaja si de seminte, se da pe razatoarea de varza si se amesteca cu restul ingredientelor. Doua foi de placinta se intind pe un servet de bucatarie, se ung si se acopera cu ¼ din umplutura. Se ruleaza usor, se unge. In acelasi fel se procedeaza cu celelalte 3 rulouri si se coc pana se rumenesc.

Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...