• pune 2 linguri de ulei intr-o oala mai mare, adauga apoi dovleacul si merele rase stropite cu zeama de lamaie, ca sa nu oxideze. Amesteca usor si adauga zaharul brun si zaharul vanilat. Lasa-le sa se inmoaie, la foc potrivit, aproximativ 15 minute, amestecand din cand in cand. Adauga la final stafidele, coaja de lamaie si scortisoara. Lasa compozitia sa se raceasca putin.
• pune pe blatul de lucru o foaie de placinta si unge-o cu putin ulei, adauga deasupra inca o foaie, unge-o cu ulei si inca o foaie, la fel unsa cu ulei. Pune o treime din compozitie si intinde-o pe toata foaia, apoi ruleaza usor.
• procedeaza la fel si cu restul foilor, pana obtii 3 rulouri.
• unge vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital cu ulei si aseaza rulourile in forma de spirala.
• unge-le deasupra cu putin ulei si acopera vasul cu capacul invelit intr-un prosop curat de bucatarie. Astfel, aburii formati in timpul gatirii/coacerii nu vor cadea peste placinta si nu o vor inmuia.
• seteaza pe modul de gatire High, pentru 3 ore
• scoate apoi placinta pe un platou si dupa ce s-a racit, pudreaz-o cu zahar pudra.
Savureaza cu placere!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa