Branza se zdrobeste bine, se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de lamaie, zeama de lamaie, sare si atata zahar pudra (sau edulcorant), ca sa fie plac
Branza se zdrobeste bine, se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de lamaie, zeama de lamaie, sare si atata zahar pudra (sau edulcorant), ca sa fie placut dulce, sa nu devina o crema prea dulce. Se spala stafidele, se curata de codite. Branza se imparte in doua. Intr-o portie sa adauga stafidele, cealalta portie se lasa la o parte. Fiecare placinta se unge cu crema de branza, se ruleaza si se asaza intr-un vas oval, una langa alta. ( In lipsa de vas mare, se pot folosi doua mai mici, punand cate 4 placinte in fiecare.) Cealalta portie de crema de branza se mixeaza cu impreuna cu chefirul si oul. Se poata adauga putin zahar. Sosul se toarna peste placinte, se coc in cuptorul fierbinte, incalzit dinainte. Se tin in cuptor pana cand se incheaga suprafata.
Alte retete de prajituri recomandate
Prajituri cu capsuni
Spuma de portocale
......nu imi vine nimic in minte decat ca sunt dezamagita ca frisca mi-a facut probleme dar nu m-am lasat si tot mi-a iesit...
Tort cu blat de cacao si crema de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj