Pentru prajitura Alba ca Zapada delicioasa aveti nevoie de unt, ou, amoniac, lapte si faina cat cuprinde.
Pentru prajitura Alba ca Zapada delicioasa, din ingrediente, se framanta un aluat din care se fac 3 foi si se coc pe dosul tavii. Crema - 500 ml lapte, 4 linguri de zahar si 4 linguri de faina se fierb pana se ingroasa, iar compozitia facuta se da la rece. Separat, se freaca 300 g unt, 300 g zahar pudra, coaja si zeama de la o lamaie, se amesteca cu crema fiarta si se umplu foile.
Prajitura Alba ca Zapada delicioasa se taie a doua zi si se pudreaza cu zahar si nuca de cocos si se serveste.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii