Pentru prajitura Ana cu crema, se bat 10 albusuri spuma cu 7 linguri de zahar, adaugam 2 linguri de faina si 150 g nuca de cocos.
Pentru prajitura Ana cu crema se bat 10 albusuri spuma cu 7 linguri de zahar, adaugam 2 linguri de faina si 150 g nuca de cocos. Compozitia se coace pe foaie de napolitana, pana devine maronie. Crema – 10 galbenusuri si 250 g zahar se freaca pe baie de aburi, pana devine ca o smantana groasa. Cand este calduta, se adauga 2 lingurite de ness frecate cu putin zahar si 2 lingurite de apa calda. Crema rece se incorporeaza in 250 g unt.
Se pune crema peste blat, iar deasupra decoram cu ciocolata rasa si nuca de cocos apoi prajitura Ana cu crema, se poate servi.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii