Prajitura Ana cu crema de nuca si gem

Prajitura Ana este un desert delicios cu crema de nuca si cacao. Din coca obtinuta se fac 3 foi, din care una se zdrobeste pt. umplutura.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 150gr zahar
  • 3 galbenusuri
  • 150 gr untura
  • 4 lg lapte sau smantana.
  • Umplutura:
  • 5 lg lapte
  • 2 lg rom
  • 2 lg cacao
  • 2 lg nuca macinata
  • 5 lg gem.

Mod de preparare

Prajitura Ana este un desert delicios cu crema de nuca si cacao. Din coca obtinuta se fac 3 foi, din care una se zdrobeste pt. umplutura. Se umplu foile. Se bat albusurile spuma, se adauga zahar, se pune peste prajitura, se da la cuptor la un foc potrivit timp de l0 minute.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii