Pentru prajitura bavareza de ciocolata aveti nevoie de 5 oua, 250 g zahar, 300 g ciocolata, vanilie.
Pentru prajitura bavareza de ciocolata se pun la foc intr-o cratita zaharul, ouale, ciocolata rasa, gelatina inmuiata, laptele, vanilia, iar compozitia rezultata se fierbe mestecand mereu, pana cand se ingroasa. Dupa aceea o rasturnam in alt vas, lasam la racit amestecand mereu, apoi punem frisca si dam la rece sa se intareasca.
Prajitura bavareza de ciocolata se serveste dupa ce frisca s-a intarit.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii