Prajitura bavareza de ciocolata

Pentru prajitura bavareza de ciocolata aveti nevoie de 5 oua, 250 g zahar, 300 g ciocolata, vanilie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 300 g ciocolata
  • vanilie
  • 15 g gelatina
  • 250 ml de lapte
  • 750 ml de frisca

Mod de preparare

Pentru prajitura bavareza de ciocolata se pun la foc intr-o cratita zaharul, ouale, ciocolata rasa, gelatina inmuiata, laptele, vanilia, iar compozitia rezultata se fierbe mestecand mereu, pana cand se ingroasa. Dupa aceea o rasturnam in alt vas, lasam la racit amestecand mereu, apoi punem frisca si dam la rece sa se intareasca.


Prajitura bavareza de ciocolata se serveste dupa ce frisca s-a intarit.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...