Faina se amesteca impreuna cu untul, zaharul, galbenusurile, praful de copt si se formeaza un aluat care se da la rece pentru 30 de minute. Se bat al
Faina se amesteca impreuna cu untul, zaharul, galbenusurile, praful de copt si se formeaza un aluat care se da la rece pentru 30 de minute. Se bat albusurile spuma cu putina sare si zahar tos si se amesteca impreuna cu nucile. Se intinde o foaie care se coace pe jumatate si se unge cu gem sau marmelada. Se toarna albusurile si se da din nou la cuptor.
Prajitura se serveste pudrata cu zahar.
Alte retete culinare:
Prajituri delicioase Ciocolata de casa Tiramisu
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa