Bate ouale cu zahar, adauga faina si bate din nou. Aluatul trebuie sa fie consistent ca smantana. Portioneaza aluatul cu o lingura in tigaia tapetata
Bate ouale cu zahar, adauga faina si bate din nou. Aluatul trebuie sa fie consistent ca smantana. Portioneaza aluatul cu o lingura in tigaia tapetata cu faina, la 5-6 cm distanta. Prajeste-l 3-5 minute in cuptorul incins, incat sa se rumeneasca putin. Ia aluatul cat e inca cald si suceste-l in asa fel incat sa semene cu o cala. Poti aseza in prajitura bucati de mar, visine, capsune. Presar-o cu zahar pudra.
Alte retete prajituri recomandate
Spuma de portocale
Gogosi
Imi place sa ma joc cu aluaturile, clar! Asa ca incerc orice combinatie, atat la paine cat si la placinte sau altele. De...
Chifle cu unt si seminte de susanGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa