Bate ouale cu zahar, adauga faina si bate din nou. Aluatul trebuie sa fie consistent ca smantana. Portioneaza aluatul cu o lingura in tigaia tapetata
Bate ouale cu zahar, adauga faina si bate din nou. Aluatul trebuie sa fie consistent ca smantana. Portioneaza aluatul cu o lingura in tigaia tapetata cu faina, la 5-6 cm distanta. Prajeste-l 3-5 minute in cuptorul incins, incat sa se rumeneasca putin. Ia aluatul cat e inca cald si suceste-l in asa fel incat sa semene cu o cala. Poti aseza in prajitura bucati de mar, visine, capsune. Presar-o cu zahar pudra.
Alte retete prajituri recomandate
Spuma de portocale
Gogosi
Am reteta la favorite de la Gaby_d si de cate ori parcurgeam retetele ma gandeam ca urmatorul pui asa il voi face, si iata ca...
Pui manastirescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj