Pentru prajitura Caramel delicioasa, va trebuie 200 g unt, 3 oua, 400 g zahar, 200 g nuca macinata.
Pentru prajitura Caramel delicioasa se freaca untul cu 200 gr. de zahar, apoi se adauga ouale si nuca. Separat se caramelizeaza 200 g zahar, iar deasupra se pun untul frecat cu ou si nuca. Se lasa sa fiarba pana se dizolva zaharul, apoi se da deoparte. Dupa ce s-a racorit, compozitia se aseaza in foi de un centimetru grosime, se lasa la presat cel putin o ora, apoi se taie sub forma de romburi. Se folosesc foi de napolitana.
Dupa ce s-a racit, prajitura Caramel delicioasa, se poate servi.
M-am inspirat de pe blogul retetefeldefel
Paste cu ton si dovlecelOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj