Prajitura Chinezoaica este un desert delicios. Aveti nevoie de 200 g zahar care se freaca cu 200 g unt sau margarina.
Pentru prajitura Chinezoaica, 200 g zahar se freaca cu 200 g unt sau margarina, se adauga 140 g nuci macinate, 50 g cacao, dupa care se adauga 6 linguri de faina, un praf de copt si 6 albusuri batute spuma. Se pune la copt timp de 10-15 minute, in tava tapetata cu unt si faina. Separat, se bat 6 galbenusuri cu 200 g zahar, care se aseaza peste foaie si se lasa la copt 10-15 minute. Inainte de a o intoarce, radem deasupra putina ciocolata menaj.
Dupa ce s-a racit, la sfarsit, se taie sub forma de patrate sau romburi, iar prajitura Chinezoaica se poate servi.
retete de post creative Bune, bune de tot, daca nu le-as fi facut eu, nu mi-as fi dat seama ca nu sunt cu carne ! Gustul...
Chiftele din ovaz si quinoaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj