Prajitura Cosarcute

Pentru prajitura Cosarcute va trebuie untura, ulei, zahar, galbenusuri, linguri de smantana.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g untura
  • ½ de pahar de ulei
  • 250 g zahar
  • 4 galbenusuri
  • 4 linguri de smantana
  • 1 praf de copt stins
  • un varf de cutit de amoniac
  • faina cat cuprinde
  • Pentru crema:
  • 4 albusuri
  • 250 g zahar
  • o vanilie
  • esenta de migdale
  • o lingura de cacao si
  • 1 pahar de nuca macinata.

Mod de preparare

Pentru prajitura Cosarcute, se face un aluat care se coace in forme de cosulete si se umplu cu crema de mai jos. Pentru crema, se bat spuma 4 albusuri cu 250 g zahar, apoi o vanilie, esenta de migdale, o lingura de cacao si 1 pahar de nuca macinata.


Se umplu cosuletele si se presara cu zahar vanilat, apoi prajitura Cosarcute se poate servi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...