Prajitura crocanta cu mere

Se amesteca ingredientele pentru aluat. Aluatul se intinde intr-o forma de tarta. Se coace 15 min la 200 grade C. Se fierb ingredientele pentru um

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 mere
  • Pentru aluat: 5 dl faina
  • 100 g unt
  • 2 linguri apa
  • Umplutura: 3 dl alune sau nuci tocate
  • 225 gr unt
  • 2
  • 25 dl zahar
  • 6 linguri smintina lichida pentru frisca
  • 4
  • 5 linguri faina

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pentru aluat. Aluatul se intinde intr-o forma de tarta. Se coace 15 min la 200 grade C.


Se fierb ingredientele pentru umplutura pina se ingroasa compozitia.


Se pun peste aluat 5 mere taiate in felii. Deasupra se intinde umplutura. Se coace 40 min. la 200 grade C.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...