Pentru prajitura cu albus se face un blat din 10 albusuri, 300 g zahar pudra, 300 g nuca macinata si 2 linguri de faina.
Pentru prajitura cu albus se face un blat din 10 albusuri, 300 g zahar pudra, 300 g nuca macinata si 2 linguri de faina. Din acesta se formeaza 3 blaturi, care se coc pe dosul tavii. Prajitura se face in tava patrata. Crema – 10 galbenusuri, 5 linguri de lapte, 5 linguri de zahar si 2 linguri de cacao. Compozitia se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa, iar dupa ce s-a racit o amestecam cu 250 g unt si 100 g zahar.
Dupa ce s-a fracit, prajitura cu albus se poate servi.
Am facut acest tort pentru o cunostinta de ziua sotului ei.Este un tort pentru 20 de persoane si de la toti am primit numai...
Tort cu capsuni si kiwiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa